Turbosuflante, Turbosuflanta, Importatori autorizati turbosuflante Garrett, turbosuflanta KKK si Schwitzer, Turbosuflante noi

We love our Store

Crystal

iphone

Informatii utile

Informatii generale Turbosuflante

E-mail Print PDF

Grupul de turbosupraalimentare la motoarele cu ardere internă este un agregat compus din două turbine pe un ax comun; una pentru angrenare, angrenată de gazele de evacuare și una (suflanta) pentru comprimarea aerului în motor spre cilindru.

Designul / Construcția Turbocompresorului

E-mail Print PDF

Grupul de turbosupraalimentare este compus din două parți esențiale: corpul carcasei cu turbina de antrenare și carcasa cu turbina suflantă, de unde se derivează și denumirea agregatului în „turbo”.

Gazele de evacuare antrenează turbina care la rîndul iei, antrenează suflanta. Suflanta aspiră aerul curat din filtrul de aer și îl comprimă spre cilindrul motor.

Avantajele suraalimentarii

E-mail Print PDF

Avantajul folosirii grupului de turbosupraalimentare este:

    Cresterea puterii motorului fară a consuma putere mecanică, cum este de exemplu la motorul cu ardere internă cu turbocompresor.

    Creșterea puterii unui motor mai mic mai ușor, la aceeaș putere ca la un motor cu mult mai mare.

Dezavantajele supraalimentarii

E-mail Print PDF

Dezavantajul folosirii turbinei turbosuflante este:

    Prin marirea puteri motorului la aeeasi cilindree, deci măriind presiunea de ardere în cilindru, este nevoie de o adaptare constructivă a pistonului, bolțului, bielei, arborelui cotit, blocului motor, cilindrului, chiulasa, roți dințate, sistemului de racire. etc..

Principiul de funcționare

E-mail Print PDF

La motorul cu ardere internă unde alimentarea aerului prin aspirație la rotații mari nu mai ajunge pentru a asigura o putere și mai mare al acestuia, se montează unul sau mai multe din aceste agregate.

Grupul de turbosuflantă este montat în așa fel, încît gazele de evacuare care trec prin turbină, angrenează aceasta, care poate sa ajunga la turatii de păna la 290.000 rpm (exemplu al motorului turbodiesel la automobilul SMART).

CERTIFICAT DE GARANŢIE

E-mail Print PDF

CERTIFICAT DE GARANŢIE NR.  ... /2012

 

          Prin prezentul document se atestă ca produsul/le cumpărate de la S.C. Turbo Systems S.R.L. beneficiază de garanţie, conform O.G. 21/modificată prin O.G. 58/2000 şi H.G. 786/1996.

Comenzi Turbosuflante

Pentru comenzi sau mai multe detalii apelati la numarul

tel: 0729 - 592 119

sau 

office@turbo-systems.ro

INFORMATII UTILE

Documentatia privind Principiul de functionare si exemple de Turbosuflantepentru Autovehicole Passenger Car si Commercial Diesel cat si alte informatii utile despre turbosuflante Garrett sau turbosuflante KKK se gasesc in sectiunea de Intrebari Frecvente

ROMANIA

Ing. Dumitru Dumitrascu Doru

Str. Morii nr. 718

307210 Giarmata

judet Timis, Romania

Mobil: +40-729-592119

EMail:mitica.dumitrascu@yahoo.com

Germania

Dipl. Ing. Reinhard Junginger

Stockingerstraße 9

67227 Frankenthal

Tel.: +49- 6233- 73359

Fax: +49- 6233- 319793

Mobil: +49-173- 8136621

EMail:Junginger.R@googlemail.com

optimizare site